Personlige samtaler med mig


Vil du snakke med mig personligt lige præcis om DIG og om, hvor DU er i din proces - og ikke mindst om hvordan du kommer videre - så kan du booke en personlig samtale med mig. Vi kan mødes fysisk (jeg er på Amager), mødes på Zoom eller snakke i telefon.


Jeg kalder det ikke "behandlinger", for når vi kalder det det, siger vi indirekte "der er noget galt med dig. Du skal fixes." Og der er IKKE noget galt med dig, og du skal IKKE fixes! Det, du er i nu, kan være uhensigtsmæssigt og destruktivt - men det er fordi, du mangler hjælp til at se klart, og du mangler redskaber. Du skal have lyst din vej op, så du kan se den.


Jeg tilbyder også samtaler med dig, der er pårørende. Jeg kan være din støtte og rådgiver i den svære situation, du er i.


Pris pr. time: 900 kr.

Klippekort 5 timer: 4.200 kr. (spar 300 kr.)

Klippekort 10 timer: 8.000 kr. (spar 1.000 kr.)

Jeg tilbyder også to INTENSIVE FORLØB


1. Én samtale om ugen á 1 time; enten mødes fysisk, online eller i telefon. OG daglig kontakt via sms og/eller mail. Pris: 5.000 kr. pr. måned.


2. To samtaler om ugen á 1 time; enten mødes fysisk, online eller i telefon. OG daglig kontakt via sms og/eller mail samt små opkald ved behov. Pris: 9.000 kr. pr. måned.